Christina Weisgard

Oliemaleri, ecoline, collage
Min ene passion er den Guddommelige geometri og “kraftdiagrammer”.
Disse diagrammer er geometriske konstruktioner med en vidunderlig energi i sig.

 

Det ene “kraftdiagram” som jeg præsenterer er “Flower of Life” konstruktionen. (Den i midten foroven) Denne figur findes over hele verden i mange forskellige kulturer og er tusinde af år gammel. Det andet kraftdiagram er Mandalaen, som jeg improviserer over. (Til højre og venstre for “Flower of Life” billedet)

Det tredje “kraftdiagram” hedder et Sri Yantra og stammer fra Indien.
Hvor “Flower of Life” bygger på cirklen, konstrueres Sri Yantra ud fra trekanten.

En anden passion er det som jeg kalder “det mystiske i nuet”, hvor inspirationen får frit løb: Jeg sætter penslen til papiret og lader energien strømme igennem. Det er begejstringen, der får plads og rum. 


christina weisgard - Flower of Life, Sri Yantra, Mandala, kraft diagrammer og det Guddommelige geometri. Og så de improviserende malerier i ecoline. Kunst Alkymi- jeg elsker det

 

Ved Kløvermarken 2, st. tv
2300 København S
Mobil 6151 5381
cweisgard@gmail.com
www.billedmageri.dk